veebruar 11, 2011

Teenus : Bowling - piljard - keegel

Vahepeal on lihtsalt hea võtta aeg maha ja teha raske tööpäeva lõppu midagi milles ei pea üldse mõtlema. Kõige lihtsam oleks jah panna telekas käima ning lihtsalt lõsutada diivanil / voodis aga kas see ka toimib nii kuidas võiks toimida?

Parem ja toimivam viis on aga minna mängima ca tunniks kaheks lõbusat seltskonnamängu kus saab kõik päeva viha välja valada asjadele, mis ei tunne valu nagu inimesed kes su lähedal.

Väga head väljakutsuvad mängud on selleks bowling - keegel - piljard. Lähed millal tahad ja ei pea midagi spetsiaalset kaasa võtma ning peksad need kurikad / kuulid sodiks :p

Kui paistab, et paljudes kohtades on liigagi agaralt ennast välja elatud ja teenust küll pakutakse aga mis teenus see on kui enamus ajast tegutseb sinu rajal / laual remondimees?

Kunagi sai piljardit ja keeglit tihedamalt mängitud kui kord aastas ning bowlingut olen ikka aegajalt mänginud. Kuid nüüd olen jälle avastanud enda jaoks nii piljardi kui bowlingu.

Kus ma siis käin ja kuhu ei kipu enam tagasi :

Kuulsaal - www.kuulsaal.ee
Mäletan vanast ajast, et seal oli täitsa tore kuid nüüd viimastel aastatel sinna sattudes tahan küll võimalikult kiirest sealt põgeneda. Kas seal üldse annab enam midagi mängida? Enamus ajast on ju mõni kurikas puudu või siis lihtsalt ei tulegi neid raja
le. Piljardist mäletan nii palju, et meil jäigi piljardi mängimine selle pärast pooleli, et seal lauad lagunesid ja hakkasid olema "kinni" kuna ei toimi.
Minule vähemalt tundub see kõik olevat suurest raha kokku ajamise soovist, mille tõttu tehakse meeletult palju soodukaid, et ainult oleks iga minut neil maja täis. Kahjuks igal liikuval asjal on ju oma eluiga (nagu ka inimesel) ning tehnika koormusele ei mõelda. Kui sul ikka pidevalt suur rahvamass peal siis tähendab ju, et peaks tehnikat tihedamalt vahetama aga see väike asi on ära unustatud!

Zelluloosi keegel - www.keegel.ee
Minu arust väga tore koht ja kuigi eesti inimesed väga ei ole tuttavad keegliga siis mina tahaks sinna rohkem sattuda. Ainult positiivsed emotsioonid on minule sealt jäänud iga kord. Mida võiks neile soovitada tegelt ka sinule armas lugeja... keeglit tuleks populariseerida rohkem ehk mine mängima !

Mingi viimase aasta jooksul olen enda jaoks aga avastanud kaks väga huvitavat ja kvaliteedilt täiesti lage bowlingus - Zbowling ning piljardis - Baribal.

Zbowling - www.zbowling.ee
Koht on küll imelikus kohas (zelluloosi keskuse kangi all nagu ikka seal kõik asjad) kuid kui sisse astud jääb lihtsalt suu lahti. Kõik tundub soliidne, avatud ning soe. Kui soovid süüa siis on ka väga maitsev söök kiiiresti kohal. Rajad on vägagi hästi töökorras ja ma pole siiani näinud veel kedagi minemas rada parandama, mis juhtub näiteks kuulsaalis iga 3 min tagant. Mis on ka tore siis ei käi seal palju rahvast ja ei pea uppuma teiste kärasse ning keegi ei astu sinu jalgadele.

Asukoht: Saab ligi bussi, trammi ning kesklinnast täitsa jala;
Kvaliteet: Paremat annab leida. Kõik on kliendile suunatud - kui kord käid siis soovid tagasi;
Teenindus : Mõnus, kiire ja väga meeldiv;
Hind: Natuke kõrgem kui mujal (vist) aga täiesti vastavuses kvaliteedile;

Baribal - www.baribal.ee
Kuigi olen käinud ainult Tartu mnt.-l siis väga ei otsi ka teist kohta kus mängida piljardit. Soovid sooja teed või mõnusat õlut väga korras laudade kõrvale siis see on olemas. Laua leiab alati ning inimesed kes käivad seal tunnetavad seda kvaliteeti kuna nad hoiavad vägagi korda ja ei kipu lagastama seda kohta.

Asukoht: Saab ligi bussi, trammi ning kesklinnast täitsa jala;
Kvaliteet: Lauad väga korras, ruum puhas ja hoolitsetud - paremat annab leida;
Teenindus: Soe ja väga mõnus;
Hind: ei ole mujale jõudnud aga minu arust vägagi hea;

Kommentaare ei ole: