oktoober 20, 2010

Muusika : Serj Tankian

Kas sul on mõni päev selline kui sooviks ennast täiesti tühjaks lihtsalt kajuda nii, et see ei häiriks teisi ?

Nu minul igatahes on selliseid paar tükki iga aasta. Igatahes oskaks ka laulda nii nagu mõni siis võiks ju ka hakata selle pealt pigem raha teenima aga seni pean lihtsalt temaga koos laulma näiteks autos. Jah - tegu on Serj Tankian'iga kes on tegelikult ka sellise bändi nagu System of a Down (SOAD) laulja. See on lihtsalt võimatu kui mõnusalt kõlab tema hääl koos kurja ja tempoka "metaliga". Vähe sellest, et SOADi laulusõnad on lausa geniaalsed on Serj teinud ka kaks sooloalbumit. Neist esimene "Elect the dead" tuli välja aastal 2007 ning uuem nüüd 2010 aastal.

Kuid oh seda "Püha Jüri" - 2010 aasta märtsis laskis ta välja ka 2009 märtsis salvestatud kontserti, kus esineb orkesti "Auckland Philharmonia Orchestra" saatel. Kõige parem näide on ehk laul "The sky is over". Plaat iseenesest on "Elect the Dead Symphony", millest siis nii CD kui ka CD / DVD versioon.

Ma ei tea tõesti aga minu arust kõige parem kõla on siis kui mingi väga karm metali bänd teeb oma lugusid orkestriga koos... Lihtsalt see karm olek koos kauni meloodiaga toob "kanatibu" (ja ma tean, et õige on "tibutagi" / kananahk") peale. Nu selliseid on ju isegi eestis leida - Metsatöll Veljo Tormise dirigeerimisel ja RAM-i saatel ;)




Kommentaare ei ole: