august 22, 2010

Muusika : Elav muusika...

Elav muusika on muusika, mis mängitud reaalajas ning paneb sind rõõmust rõkkama ja jala täiesti iseseisvalt tatsuma... jah ... elav muusika on Rock'N'Roll.

Alates ammu teise ilma läinud esitajatest kuni tänapäevasteni rõõmsamat muusikat ju ei ole.. oskaks siis ka näiteks tütarlast niimoodi "visata" kuidas usa vanades filmides seda tehakse. Eks seal on palju esitajaid keda võiks kuulata aga mulle väga meeldib ja hakkas tohutult rohkem meeldima (peale 2009 Arbavere väljasõitu) live bändina Boogie Company.

Miks küsid sa ?
Nende muusika lihtsalt on nii rõõmus ja tore. Tüübid oskavad muusikainstrumenti käsitleda ja rahva käima lüüa. Olen täiesti kindel, et inimesed kes 2009 Arbavere väljasõidul käisid on sama meelt kuna kõik ligi sada osalejat ju tantsisid vahet pidamata :)

Näiteks võid kuulata nende "Peter Gunn Theme", "Personal jesus" ja ka "Potiäss".

Kuid see ei ole kõik mida nad pakuvad lives.. sealt võid sa kuulda alates jõululugeudest kuni metalli Rock'nRollis. Välja on tulemas ka nende uus plaat kus peal ka selline lahe versioon Rammsteini loost Amerika -> Boogie Company - Amerika !

Nii, et kui soovid rõõmust meelt siis mine pidusse ja lase jalg Rock'n'Rolli takti ;)

Vaata lisaks : boogie.ip.ee

Kommentaare ei ole: