juuni 24, 2010

Lauamäng : Pandemic ja Smallworld

Üle pika aja ostsin jälle üleeile (22.06.2010) endale kaks uut lauamängu.

Üks neis on Pandemic ja teine Smallworld. Kuna olen suht suur lauamängu fanatt on mul hakanud mitmel korral ette jääma Tallinnas tartu maanteel asuv "Ludo" lauamängu pood. Sattusin jälle mina sinna kinki ostma ja näe 20 % soodukas ja ei saanud lihtsalt jätta ostmata neid kahte mängu, mis suht kallid ja ammu sihikul. Pandemicu saingi siis 399 eegu eest ja teist neil polnud. Seega läksin väga õnnelikult TLÜ ÜK kantseleisse ja kilkkasin, et odavmüük ja lahe ning Helgi võttis sellest kinni ja soovis ka mängu sealt. Peale natuke aega uurimist avastas Helgi, et ka veebipoel www.lauamangud.ee on tohutu ale ning seal olemas tema soovitud mäng ja ka Smallworld. Kiire kõne ja kiire lend sularaha järgi ning varsti olidki mõlematel oma mäng käes. Kui Smallworldi hind muidu on 799 eeki siis ale andis mulle ta kätte 529 eeguga. See selleks aga mängudest ka ikka...

Preaguseks veel pole mõlemat mänginud kuna on ainult inglise keelne õpetus aga video tutvustustega saab tutvuda :


Pandemic on mäng kus käib nelja mängija võitlus laua vastu ehk kui koostööd ei ole siis kõik kaotavad aga kui saadakse kõik ravimid siis on mäng võidetud.

Smallworld on aga mäng kus sa vallutad küll maid ja võid saada tappa aga alati on võimlik tulla uue rassina ja hakata uuesti vallutama ning mängu määravad ära lõpuks kogutud mündid.

Kommentaare ei ole: